Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
NYheter
Antall Guru for iPhone
Nov 26, 2011

Number Guru er en app som gjør hva det utvikler, BeenVerified, sier den kan gjøre: slå opp telefonnumre som du skriver inn og fortelle deg, i alle fall noe av tiden, som gjør den ringer. Det er den slags omvendt-oppslag du kan gjøre på en rekke nettsteder, men med noen fordeler.

Antall Guru første fordelen er at app er enkel, presentere et stort tastatur i en tradisjonell layout som du kan taste inn et nummer, og det inkluderer en tilbaketasten for å fikse tall feil. Den andre fordelen er at som noen - men ikke alle - av nettstedene som utfører denne tjenesten, omfatter Number Guru kommentarer fra andre som har lagt inn samme nummer, for eksempel "Holder ringer min 11 år gamle mobiltelefon minst 12x dag. "At info kan gi nyttig informasjon om ikke bare hvem som ringer, men hvordan å blokkere eller hindre samtaler.

Utvikleren sier at det dekker "om 100 prosent av fasttelefoner og 50 prosent av mobiltelefoner" i tillegg til alle telefonselgere. (I app hjelp delen, står det at om lag 90 prosent av fasttelefoner er dekket). Noen av de tallene jeg kom var personlig virksomhet eller arbeide tall, og i disse tilfellene bare virksomheten (eller organisasjon) kunne identifiseres, i andre tilfeller, fant jeg utbyggers krav til å holde opp etter testing dusinvis av kjente tall.

App lar deg holde en logg over tallene du har sett opp, og også lar deg legge til "top spammere" til dine kontakter database. Den app gir et ikon nederst merket "Profile", og når du trykker på den, vises en melding lovende en fremtidig versjon av programmet vil være i stand til å spesifisere hvordan du er identifisert med nummer Guru.
 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support