Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
NYheter
Hvorfor Superdatamaskiner vil leve Bare i Cloud
Nov 26, 2011
han nye offentlige beta av Cluster Compute Åtte Extra Large er Amazon.com 's mest kraftfulle skytjeneste ennå. Lanseringen tyder på at Amazon Web Services (AWS) har til hensikt å tiltrekke seg flere organisasjoner i databehandling med høy ytelse. "AWS er ​​sky for høyytelses databehandling tilbyr de samme fordelene som det gjør for andre programmer: Det eliminerer kostnadene og kompleksiteten ved å kjøpe, konfigurering og drift in-house dataklynger, ifølge Amazon," bemerker at IDG News Service historien . Søknadene omfatter fysikk simuleringer, seismisk analyse, drug design, genomanalyse, flydesign og lignende CPU-intensive analytics applikasjoner

Liknende varer:
Amazon Web Services Legger Supercomputing tjenesten til Cloud Dens
The Cloud, Dag 10: Lagring av data i skyen
Hva Cloud Computing betyr for den virkelige verden
Rask Poll: Hvordan Use Your Selskapet Cloud?
No Wonder Small Businesses er forvirret Om Cloud
Cloud Bruk overgår Sterkt Understanding
Amazons Wikileaks Avslag Hever Cloud Trust Bekymringer
Dette er en kjerne fordel av cloud computing: evnen til å få tilgang svært dyre datasystemer ved hjelp av en self-selektiv og tid-delt modell. De fleste organisasjoner har ikke råd superdatamaskiner, så de velger en leie arrangement. Dette er ikke ulikt hvordan jeg måtte konsumere supercomputing tjenester tilbake når jeg var på college. Gjerne høgskolen ikke hadde råd til en Cray.

Spørsmålet melder seg da: Hva skjer med disse avanserte computing tjenester bevege seg bort fra det på premisset hardware og software modell helt? Hva om de i stedet velger å gi multitenant tilgang til supercomputing tjenester og skjule high-end MIPS bak en sky API?

Denne modellen kan tilby en mer praktisk måte å tilby disse tjenestene, og superdatamaskiner er ikke den eneste plattformen hvor denne shft kan forekomme. Andre mer obskure plattformer og søknad kan være en kandidat for skyen kun modell, for eksempel enorm database tjenester bundet til high-end analytics, geo-analyse, enhver plattform som omhandler massive bildebehandling, og andre plattformer og applikasjoner som deler samme mønster.

Jeg tror at de som vend disse datasystemer og selge 20 til 30 år vil finne at skyen blir en ny og mer lukrativ kanal. Kanskje de vil støtte tusenvis av brukere på skyen, et publikum som vanligvis ikke vil være i stand til å ha råd til maskinvare og programvare.
 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support