Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
NYheter
iPhone 4S datahastigheter, nettsurfing raskeste på AT & T, test viser
Nov 20, 2011
En studie som måler ytelsen på iPhone 4S på de tre store amerikanske teleoperatører funnet AT & T å være overlegen i web-surfing og data nedlasting og opplasting i forhold til Apples nyeste smarttelefon på enten Verizon Wireless og Sprint nettverk.

iPhone nykommer Sprint ble funnet å være overlegen med sin iPhone 4S for nettverk talekvalitet på uplink (når brukeren snakker), men Sprint var også omtrent fem ganger saktere i nettsurfing og data nedlastinger enn AT & T, ifølge studien løslatt fredag av Metrico Wireless, en mobil prestasjonsmåling selskap. Verizon ferdig i midten på disse data tester, men trailed de to andre operatører i talekvalitet.

Metrico målt fem ytelse faktorer kort tid etter at iPhone 4S ble lansert på alle tre bærere i oktober: om samtaler kan kobles til og holdt, talekvaliteten, data ytelse; nettsurfing ved sideinnlasting hastigheter og video ytelse.

I alt utførte Metrico 21000 websiden nedlastinger landsdekkende med iPhone 4S og iPhone 4 over nettverk av landets største tre bærere. Metrico drev også mer enn 8000 data nedlasting og opplasting tester og genererte rundt 6000 samtaler med innspilte menneskestemmer. Testene ble utført i et sertifisert laboratorium samt flere steder i fem ikke navngitte byer som Metrico kalt "representant [nettverk] forholdene på landsbasis."

Metrico ikke uttale noen carrier en vinner eller taper i studien, og bemerker at hver hadde styrker. I en analyse av en oppsummering av funnene imidlertid AT & T kom ut på topp på flere områder enn de andre, med Verizon andre og Sprint tredje.

AT & T ble mye kritisert for ytelse i nettverket problemer - ofte for mislykkede samtaler - nesten fire år siden, da iPhone først ble lansert. Verizon resultater var noe bedre enn AT & T og Sprint på iPhone 4S evne til å koble til og holde en samtale i Metrico studie. Men AT & Ts iPhone 4S bedre enn Verizon og Sprint modeller i data nedlasting, opplasting og i nettsurfing.

AT & T var dobbelt så raskt som Verizon i Nettsurfing med iPhone 4S, innspilling gjennomsnittlig side lasting på 1,29 sekunder, sammenlignet med Verizon er 2,60 sekunder. Sprint versjon av telefonen tok et gjennomsnitt på 6,44 sekunder for nettsurfing siden lastes, ifølge Amit Malhotra, visepresident for markedsføring hos Metrico, i et intervju.

Sprint, landets tredje største operatør, begynte å selge iPhone 4S og iPhone 4 for første gang over sine CDMA 3G-nett i oktober. Det har nylig begynt nasjonal TV-annonser som fremmer Sprint er ubegrenset data planer for iPhone, en forskjell over dataene tier prisplanene av AT & T og Verizon.

I forhold til spesifikke data nedlastingshastigheter, hadde AT & T en gjennomsnittlig hastighet på 3210 Kbps, sammenlignet med 1071 Kbps for Verizon og 581kbps for Sprint, en femtedel av hastigheten AT & T. Den maksimale nedlasting av data hastighet på AT & T var 6047 kbps over sine 3G GSM-nettverk. Metrico ikke levere faktiske data opplastingstid til reportere.

Overall, rangerte Metrico alle tre operatører som "excellent" i påliteligheten av full levering av data til iPhone 4S.
 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support