Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
NYheter
Googles Android Tablet: Hvordan kan det være annerledes?
Dec 21, 2011
Google ser ut til å bygge sin egen Android tablett, ett designet for å konkurrere i den høye enden av skifer spekteret. Selskapets styreformann, Eric Schmidt, gjort kunngjøringen til italienske avisen Corriere Della Sera, og legger til at Googles premium tablett kunne debut innen seks måneder.

Schmidt sier til avisen at tabletten oss bygge ville være av høyeste kvalitet, en indikasjon på at Google ikke har noen intensjon om duking den ut med den nye avling av prute Android-baserte tabletter, som for eksempel Amazon Kindle Brann og Barnes & Noble Nook Tablet. Snarere vil den konkurrere med neste generasjons iPad og premium Android skifer som Asus Eee Pad Transformer Prime.

Som for pris, forventer å se en $ 500 eller høyere enhet. Google kunne slippe så lavt som $ 400, men sannsynligvis ikke under det. Imidlertid kan finne den riktige oppskriften av pris og funksjoner bevise vanskelig, spesielt i lys av Kindle Brann innledende suksess denne julen. Forbrukerne har vist de er villige til akseptere en mindre stand tablett (f.eks tregere ytelse, færre apps, ingen kameraer) hvis prisen er rett.

IPad, som starter på $ 500, er en bevist suksess, selvsagt, men det samme har ikke vært sant for Android tabletter. Transformatoren Prime kan få raves fra tech anmeldere, men det er uklart om forbrukerne er villige til å betale $ 500 til $ 600 for en ikke-Apple tablet.

Gitt Googles high-end ambisjoner, sin tablet skjerm oppløsning, prosessorkraft, lagringskapasitet, og to kameraer (forutsatt at den har to, foran og bak) må være så godt som - eller bedre enn - hva andre premium skifer vil tilby seks måneder fra nå.

Så hva kan Googles tablet se ut? Her er noen ideer:

Skjermoppløsning
Vedvarende rykter sier tredje generasjons iPad, noe som kan debut tidlig neste år, vil ha en 2048 x 1536 piksler, som er fire ganger så mange piksler som iPad 1024-by-768. Det er imponerende, men Samsung angivelig har en 2560-by-1600, 11,6-tommers skjerm i verk, ifølge de siste rapportene. En førsteklasses Google tablett ville trenge for å matche eller overgå de eye-popping spesifikasjoner.

Quad-core prosessor
Premium skiferen får super-ladet. The Transformer Prime er den første tabletten til funksjonen Nvidias Quad-core, 1,3 GHz Tegra 3 chip. Den neste iPad vil trolig har en ny prosessor, muligens kalt A6, som kan være quad-core også. Og så er det den nevnte Samsung skifer, noe som Boy Genius Report sier vil inneholde en 2GHz, dual-core Exynos 5250 chip. For Googles tablet å lage en skvett, er en top-of-the-line CPU viktig.

Brukergrensesnitt og apps
Googles tablet vil nesten helt sikkert har Android 4.0 eller senere, et grensesnitt ekstrautstyr som ville bringe skifer nærmere iPad finstemt brukeropplevelse. Et større problem, er selvfølgelig mangelen på tablet-spesifikke Android apps, og det er uklart om eller når denne situasjonen vil bedre med ankomsten av Android 4 tabletter.

Bedre kameraer
Når det gjelder tablett kameraer, er det rikelig med rom for forbedring. Google vil ikke ha et problem topping iPad 2s kamera specs, men det kan ikke råd til å få chintzy. IPad 2s foran og bak kameraene rett og slett ikke veldig bra, og det vil være en shocker hvis Apple ikke oppgraderer denne mangelen på iPad 3. Transformatoren Prime har en 8-megapiksel bakovervendt kamera og en 1,2-megapiksel kamera foran.
 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support