Nyheter

21
Nov
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

07
Nov
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
NYheter
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android
Nov 21, 2018
Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke påvirke verken selskapets kortsiktige salg, men kan spille en viktig rolle i Apples langtrekkende forsøk på å stymie Android marsj, sier en ekspert tirsdag.

På mandag den amerikanske International Trade Commission (ITC) dømte i favør av Apple i en 20-måneders sak mot taiwanske smarttelefon maker HTC og Android-baserte enheter. Apple hadde anklaget HTC å krenke totalt 10 av sine patenter, og søkte en regelrett forbud mot amerikanske salget av konkurrenten enheter.

I går, sa ITC at start 19 april 2012, vil HTC bli utestengt fra å importere telefoner som bryter en av de 10 patenter. Patentet er knyttet til "data trykke," teknologi som lar brukeren trykke, si, en adresse eller et telefonnummer i en e-post adresse for å trekke opp et kart i en annen app eller ringe det nummeret.

Men analytikere tror at forbudet ikke vil umiddelbart endre dynamikken i det amerikanske smartphone-markedet.

"Vi forventer at dette ITC dommen vil bli anket og vil ikke være vesentlig til Apple eller HTC forsendelser i USA gjennom [første halvdel av 2012]," sier Brian Marshall, en analytiker med International Strategy & Investment Group (ISI), i en e-post i dag. Kun på lengre sikt, Marshall lagt, vil et forbud ha noen innvirkning på iPhone andel av det amerikanske markedet.

Florian Mueller, som skriver den populære FOSS Patenter blogg, veide så vel.

"Denne kjennelsen faller langt unna alt som ville tvinge HTC ut av det amerikanske markedet på kort sikt," Mueller skrev mandag.

Men det virker usannsynlig at HTC vil vente for april fristen, sier i dag at det vil stripe den fornærmende funksjonen fra sine telefoner.

"The '647 patent er en liten UI erfaring og HTC vil fullstendig fjerne den fra alle våre telefoner snart," sier HTC generelle råd Gracie Lie i en pressemelding. En HTC talsmann nektet å identifisere hvilke av sine smarttelefoner krenke '647 patent, krenket den ene ITC styrte selskapet.

HTC har også hevdet seier i kjennelsen.

"Vi er fornøyd med at kommisjonen bekreftet dommerens opprinnelige avgjørelse på '721 og '983 patenter, og reverserte sin avgjørelse på '263 patent og delvis på '647 patent", sier Lie, som refererer til andre patenter som Apple hadde hevdet HTC krenket.

Den '263 patent var en av to en ITC dommeren sa HTC hadde krenket i en innledende kjennelsen i fjor sommer. Mandagen vedtak av ITC kastet ut som patent, relatert til sanntids signalbehandling. Ifølge Mueller, ville '263 patent har blitt en mye mer potent våpen i Apples hender enn '647 tilfellet den vant.

I Apples lang kamp kan imidlertid selv '647 patent herskende være viktig.

"Dette gir Apple økt tillit til sin strategi i domstolene, at Android-telefoner krenke sine immaterielle rettigheter," sier Marshall i et intervju i dag. "Jeg tror vi vil se dem gå på offensiven og få mer aggressive."

Marshall mener seieren, selv om det er lite, kan føre til en sterkere posisjon for Apple i sin andre saker mot Android leverandører.

Apple er involvert i rettssaker, countersuits, og ITC klager med en rekke Android smarttelefon beslutningstakere, blant annet HTC, Samsung og Motorola.

Mueller enig i at seieren før ITC, mens små poteter på kort sikt, kan bety mer nedover veien. "Apple har gjort noen fremskritt," sier Mueller. "Det er et utgangspunkt." [Apple] nå har en patent som det også kan hevde mot andre Android-enhet beslutningstakere. "

Men han advarte om at mindre seire som dette ikke vil være nok.

"Apple må finne flere patenter på [dette] slag eller, alternativt, en eller to grunnleggende patenter som det ikke er levedyktig løsning for å virkelig ha konkurransedyktige inntrykk med sine mange rettssaker targeting Android", sa Mueller.

Apple er ikke interessert i slående økonomisk oppgjør med sine Android konkurrenter, sier Marshall, som bemerket at med nesten $ 80 milliard i kontanter, har Apple ingen motivasjon for å gjøre en avtale som involverer penger.

"Apple ønsker ikke kontanter, vil det å stoppe forsendelsen eller salg av Android-produkter de mener skaper en urettferdig playing field", sa Marshall. "Og med denne dommen, er det begynner å se mye mer gunstig for Apple."
 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support