Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
NYheter
Mobil sikkerhet trengte
Dec 14, 2011
Mer Android eiere ser behovet for sikkerhetsprogramvare enn iOS eiere, men mer iOS eiere er villige til å betale for det. Det er en av de takeaways fra en felles undersøkelse vi gjennomførte sammen med Jefferies. I vår felles undersøkelse, spurte vi 1410 lesere av PCWorld og Macworld å få en følelse for sine preferanser og holdninger angående sikkerheten programvare på sin Mac og PC, samt deres iOS og Android-enheter.

Ifølge vår felles undersøkelse, 65 prosent av respondentene føler at det er behov for sikkerhetsprogramvare på sine smarttelefoner eller tabletter. Når du bryter tallene ned i henhold til mobile OS, skjønt, blir det klart at Android-telefon og tablet brukere overveldende føler et mer presserende behov for beskyttelse enn gjør iOS brukere.

For eksempel, følte 84 prosent av Android smarttelefon eierne i undersøkelsen sikkerhetsprogramvare var en nødvendighet, mens iPhone-eierne var delt på midten. Blant tablett eiere, var historien mye den samme: 79 prosent av Android tablett eiere tror de trenger trygghet apps, men bare 51 prosent av iPad eiere avtalt med følelser.

Disse resultatene tyder på at de fleste Android-brukere er klar over risikoen for malware på smartphones. En fersk studie antydet at mengden av Android malware vokser raskt, men det er verdt husk at selv om Android malware vokser raskt prosentvis-klok, Android malware er fortsatt relativt lav i kvantitet i forhold til Windows-malware.Det faktum at en ikke-triviell antall iPhone og iPad brukere ser behovet for sikkerhetsprogramvare synes å antyde at de ikke lever i fantasi-land, heller. Mens mer nedlåst natur App Store reduserer risikoen for iOS malware, er det fortsatt mulig at skjulte malware kan snike seg forbi Apples app gjennomgang panel. Disse resultatene kan også foreslå at mange iPhone og iPad eiere er opptatt av å holde sine personlige data trygge i tilfelle deres gadgets gå mangler, eller er opptatt av andre trusler som phishing.

Et ekstra problem på spill her er at, så langt vi har sett, har Apple enda å tillate mobile antivirus programvare på App Store. Mesteparten av sikkerhetsprogramvare på App Store er nettlesere som flagget ondsinnede nettsteder, trussel informasjon apps, og så videre.

Gitt det, fant vi det interessant at av de spurte, iOS brukere sier at de er mer villige til å betale for sikkerhetsprogramvare enn Android-brukere. Overall, sier 57 prosent av de spurte at de ville være villig til å betale for sikkerhetsprogramvare for deres telefon eller tablett. Når du bryter tallene ned etter enhet, 50 prosent av Android smarttelefon eiere og 56 prosent av Android tablett eiere sier de vil kjøpe mobil sikkerhet programvare, mens 69 prosent av iPhone-eiere og 66 prosent av iPad eiere sier de vil være villige til å skal betale for beskyttelse.

Dette traff oss som en liten counterintuitive, gitt det faktum at færre iOS brukere ser behovet for mobile sikkerhetsprogramvare. Dette kan skyldes det faktum at Apple-brukere kan være mer velstående, som foreslått av andre studier, men våre data gir ingen innsikt i dette.
 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support