Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
NYheter
Google App Engine High Availability Storage Avslutter Experimental Stage
Dec 14, 2011
Den nyeste versjonen av Googles SDK (software development kit) for sine sky-plattform App Engine inkluderer High-Replication Datastore, som har vært allment tilgjengelig, sier selskapet i et blogginnlegg på tirsdag.
En eksperimentell versjon av High Replication Datastore ble introdusert i januar, etter en seks måneders periode hvor det var problemer med påliteligheten standard lagring alternativet, som Google ønsket å løse mer fundamentalt, sa det på den tiden.

Ved bruk av High-Replication Datastore, er data replikeres over flere datasentre. Dette gir den høyeste grad av tilgjengelighet, men kommer på bekostning av høyere latency på grunn av utbredelsen av data, ifølge Google.

En av de viktigste fordelene av High-Replication Datastore er at søknader forblir fullt ut tilgjengelig under planlagt vedlikehold perioder, samt ved uforutsette problemer som for eksempel strømbrudd, sier Google.

For applikasjoner som krever mer CPU kraft eller minne å tjene forespørsler, har Google også innført to større front-end eksempel klasser, eller virtuelle servere.

Tre klasser er nå tilgjengelig - med økende minne, CPU grenser, og tilhørende kostnader. Som standard applikasjoner bruke de mest grunnleggende eksempel, som inkluderer 128 MB minne og 600MHz CPU.

Google har også lagt til nye eksperimentelle APIer. Den Conversion API tillater brukere å konvertere mellom PDF, HTML, tekst og bilder, mens Logger Reader API lar brukere bygge rapporter, samle statistikk, og analysere forespørsler, sier Google.
 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support