Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
NYheter
Microsoft Øker Office 365 Regulatory Compliance
Dec 14, 2011
Microsoft har tatt skritt for å gjøre Office 365 mer attraktiv for amerikanske og europeiske kunder som har å overholde regulatoriske krav til databeskyttelse, er selskapet ventet å kunngjøre onsdag.
Den nye sikringstiltak kommer først og fremst i form av kontraktsmessige forpliktelser og ny programvare funksjoner. Microsoft håper trekk vil redusere mulige bekymringer om å bruke sin cloud-baserte applikasjoner, som er vert i Microsoft datasentre hvor kundenes data er også lagret.

Når selger Office 365 i Europa, vil Microsoft nå logge avtalefestede "modellen klausuler" utviklet av EU, som etablerer garantier og prosedyrer for å beskytte data når det overføres utenfor EU

I europeiske land med ytterligere krav, vil Microsoft inkludere hva det kalles en "databehandling avtale" som går utover EUs Data Protection Directive regler.

I USA, for kontrakter med helsevesenet selskaper som har å overholde Health Insurance Bærbarhet og Accountability Act (HIPAA), vil Microsoft inkludere foretak Førsteamanuensis Agreement (BAA) kontraktsbestemmelser utarbeidet av US Department of Health som adresserer juridiske krav rundt pasientens personvern og beskyttelse.

"Vi ønsker å hjelpe kundene å flytte med tillit og trygghet til skyen og være i samsvar med forpliktelser til HIPAA og EU databeskyttelse regler," sier Stephen McGibbons, Microsoft CTO for EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika) regionen.

Microsoft er også re-lansering av Office 365 Trust Center, et nettsted med informasjon om produktet personvern og sikkerhet praksis som har blitt redesignet for å gjøre det enklere å bruke.

Selv om bedrifter blir stadig mer komfortabel med sky-hosted software, selskaper i sterkt regulerte bransjer som helse og finans tendens til å være mer engstelig, som de må være forsiktig for ikke å kjøre på kant med data-verneforskrift.

"Vi ønsker å sørge for at kunder som bruker våre cloud-tjenester kan dokumentere at de overholder sine regulering ansvar, og vi ønsker også å gjøre det lettere for kundene å flytte til skyen raskt," McGibbons sa.
 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support