Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
NYheter
Mozilla gjør fremgang på Firefox stille oppdateringer
Nov 20, 2011
Mozilla gjør fremgang på å legge en stille oppdateringsmekanismen til Firefox, med planer om å integrere den nye tjenesten i Firefox 10 tidlig neste år.

Men en av utviklerne jobber med funksjonen advarte at silent oppdatering kan slip.

"På dette punktet er vi ikke helt sikker på hvilken versjon av Firefox dette vil lande i. ... Vi jobber med å lande den så snart det er sikkert mulig," Ehsan Akhgari, en Firefox ingeniør med ansvar for en av stille oppdatere komponenter, sa i et blogginnlegg forrige helg.

Akhgari er en del av prosjektet er å redusere tiden det tar Firefox til å starte når du laster ned en oppdatering.
Nettleser kriger

    Mozilla gjør fremgang på Firefox stille oppdateringer
    Mozilla skip Firefox 8, legger Twitter søk og patcher 8 bugs
    Microsoft: Bytt til IE9, få gratis ting
    Microsofts IE innlegg største andelen fall i tre år
    Google betaler rekordhøye 26K i Chrome bug gaver
    Chrome bug ingen sikkerhetsrisiko, argumenterer Google
    Mozilla bashes Microsofts nettleser sikkerhets test
    Microsoft panner Chrome, Firefox sikkerhet
    Mozilla avhengig søke tilbud for 98% av inntektene
    Oppdatering: Mozilla til å be Firefox 3.6-brukere å kjøre hurtig-release tog

Mer: Browser Topic Senter

For å gjøre dette, er han kommet opp med en måte å iscenesette den nedlastede oppdatering - i hovedsak en oppdatert kopi av Firefox - i en egen Windows-katalogen, og deretter bytte den eldre utgaven med nyere en neste gang brukeren starter opp Firefox.

Andre stykker til lydløs oppdatere puslespillet omfatte å installere en Windows-tjeneste, så en oppdatering ikke utløser en UAC (User Account Control) prompt meldingen og innstillingen alle tilleggsprogrammer som kompatibel med standard, igjen slik at Firefox ikke viser en advarsel .

Ifølge informasjon på Mozilla nettsted, vil den aktuelle mål for de fleste av de multi-part prosjektet 10 Firefox, planlagt å sende den 31 januar 2012. Noen stykker har imidlertid allerede dukket opp i versjoner - Firefox 8 implementert et par av perifere komponenter - mens andre ikke kan lande i nettleseren før etter Firefox 10.

For eksempel er omgår av Windows Vista og Windows 7 er UAC spør øyeblikket "risiko" for å gjøre det i Firefox 10, men notater fra et statusmøte Mozilla avholdt denne uken indikerer at funksjonen skulle bryte opp denne uken og flytte til testing.

Hvis alle deler av stille oppdateringen ikke gjør det i Firefox 10, ville de neste tilgjengelige utgivelsesdatoer være 13 mars for 11 Firefox, og april 24 for Firefox 12.

Mozilla har jobbet med stille oppdatering i mer enn et år. På et tidspunkt trodde det den kunne legge funksjonen til 4 Firefox, som ble levert i mars 2011, men forlot jobb når denne versjonen ble utsatt flere ganger av andre grunner.

Implementering stille oppdatering ville gjøre Firefox bare den andre nettleseren til å tilby funksjonen. Googles Chrome har brukt automatisk, in-the-bakgrunn oppdaterer siden september 2008 debut.

Silent oppdatering ville la Mozilla distribuere nødsituasjon sikkerhetsfikser - det kalte dem "chem søl» - uten å bry brukerne, samt teoretisk dra flere av dem med til neste versjon.

Chrome er automatisk oppdatering, for eksempel, har lappet browser tre ganger i de siste 30 dager: 25 oktober 10 november og 16 november.

Mozilla har gjort en troverdig jobb å få de fleste brukere å oppgradere selv uten å stille oppdateringer, men hver-seks ukers utgivelsesplan forlater flere brukere bak.

Ifølge Web beregninger fra Net Applications, Firefox 7 - består 46% av alle kopier av nettleseren som brukes i forrige måned - som ble lansert den 28 september. Men vokste "halen" av de kjører eldre utgavene, 4 Firefox via Firefox 6, i løpet av oktober til 23%, 10 prosentpoeng hoppe fra måneden fø
 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support