Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
NYheter
amsung Windows 8 Tablet pc Kommer i andre halvår av 2012
Nov 09, 2011
Microsoft har ikke annonsert en Windows 8 utgivelsesdato ennå, men Samsung er allerede snakker om sine planer om å lansere en Windows 8 tablett i andre halvdel av 2012.

Uhm Kyu Ho, leder for salg og markedsføring for Samsungs PC virksomhet, avslørte selskapets Windows 8 planer om å Bloomberg i et intervju. Produktet, sa han, vil trolig bli en modifisert versjon av Samsungs Series 7 skifer, som kjører Windows 7.
Samsung har allerede opprettet en Windows 8-versjon av Series sine 7 tablett for presse og utviklere for å teste ut. Den såkalte Windows Developer Preview tablett, delt ut på Microsofts BUILD konferanse i september, hadde en 11,6-tommer, 1366 x 768 pikslers skjerm, en Intel andre-generasjons Core i5-prosessor og 4 GB RAM.

I min erfaring, løp forhåndsvisningen tablett tidlig på Windows 8 bygge jevnt, men maskinvaren var bulkier enn Apples iPad og mange Android tabletter, og det hadde en støyende vifte som ikke holder maskinen fra å kjøre varm. Også var batteriet bare god for omtrent tre timer på en ladning.

Windows 8 vil også støtte ARM-baserte prosessorer fra selskaper som Nvidia og Qualcomm, og de ​​sannsynligvis ikke vil ha de samme problemene som Samsungs Intel-baserte tablet gjorde, så Intels under mye press for å forbedre sin hardware opplevelsen av den tiden Windows 8 skip. Den chipmaker behov for å lage en prosessor som er kraftig nok for Windows 8, men lett nok til å gi god batterilevetid, og kanskje eliminere behovet for vifter.

Jeg håper også hardware produsentene kan presse flere piksler inn i mindre skjermer neste år; Windows 8 kjører best på oppløsninger på 1366 x 768 eller høyere, men for øyeblikket finnes det ikke 10-tommers tablet med at høy pixel teller.

Windows 8 er en stor overhaling av Microsofts desktop operativsystem. Starten skjermen er optimalisert for berøring, og vil vise frem apps designet med tabletter i tankene. Andre PC-produsentene i tillegg Samsung, inkludert Asus, HP og Dell, har vist interesse for Windows 8 tabletter, men de har ikke gitt release datoer ennå
 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support