Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
Home > Topp 10 Facebook tips
Topp 10 Facebook tips
Nedenfor er en liste over våre topp 10 tips for den populære sosiale nettverk nettstedet Facebook.
Skjul brukere, spill, avstemninger, osv.

Det blir fort irriterende å se noen brukere innlegg, invitasjoner til spill, avstemninger, osv. Hovering musen til høyre for innlegget og klikke Skjul knappen som vist nedenfor kan skjule alle stolpe. Når denne knappen trykkes vil du bli bedt med mulighet for å skjule at brukeren eller i tilfelle av en Facebook-applikasjon muligheten til å skjule at søknad fra stadig å dukke opp på profilen din.
 
Du viser noen eller oppheve et program klikker du på Rediger Alternativer linken i nederste høyre hjørne av nyhetene feed som vist nedenfor.

Greasemonkey og FB Purity

Selv om Facebook ikke tillater evnen til å skjule venner å få nye venner meldinger, venner å bli fans av noe, og noen søknad meldinger de fortsatt kan være skjult med nettleseren add-ons. Hvis du kjører Mozilla Firefox, Chrome, Opera eller Safari foreslår vi at du installerer Facebook Purity tillegget.
 
Oppdater personverninnstillingene

Klikk konto i øvre høyre hjørne av Facebook-vinduet og klikk Privacy-innstillinger for å justere som er i stand til å se hva på din Facebook profil. Vi anbefaler å gå gjennom alle personverninnstillingene til å kontrollere ditt personvern er ordentlig beskyttet.

Alt som ikke er satt til bare venner eller venner av venner kan sees av hvem som helst søke på Internett. Nedenfor er et par ting vi anbefaler for de fleste brukere.

Under Søk i Personverninnstillinger uncheck offentlige søkeresultater. Dette vil hindre brukere i å finne din konto og profil bilde i søkeresultater som Google
Under Programinnstillinger, kontroller at du er bare tillater programmer du vil ha tilgang til dine opplysninger. Programmer som du gir rettigheter til å kan ha tilgang til din Facebook profil informasjon.

Bruk Facebook topp stang for navigasjon
 
Å vite hvordan du skal navigere er avgjørende hvis du ønsker å få mest mulig ut av Facebook. Nedenfor er en kort beskrivelse av hver av de tilgjengelige alternativene i den øverste linjen som vist ovenfor.

 
Hjem (facebook logo) - Klikk på denne logoen vil ta deg til veggen (News Feed) som viser alle venner siste innlegg.

Venneforespørsler - Dersom noen venneforespørsler venter på å bli godkjent dette ikonet vil vise en melding om hvor mange venner venter på godkjenning. Dette ikonet kan også klikket når du ønsker å se eventuelle venn anbefalinger eller søk etter venner på Facebook.

Meldinger - Denne delen lar deg sende og motta private meldinger mellom en eller flere personer du er venner med.

Varsler - Hver gang en venn eller Facebook-programmet lager et nytt innlegg vil du bli varslet i denne delen. Ved å klikke på dette ikonet vil vise alle de siste meldinger. Hvis du ønsker å endre hva som er i stand til å sende deg meldinger, inkludert eventuelle Facebook-programmer eller spill kan du klikke Se alle Varsler link nederst og merke eller fjerne merkingen hva du ønsker å bli varslet på.

Søk - Endelig kan søkeboksen i Facebook være et kraftig verktøy som kan brukes til raskt å finne noen av de aktuelle venner eller personer på Facebook. I tillegg søker etter ord som for eksempel et firmanavn, produkt, idrettslag, musikk band, etc. finner fan-sider og grupper som kan settes sammen.
 
Endre kontoen din varsler

Hold e-post og / eller mobiltelefon rene ved å oppdatere eller fjerne Facebook varslinger eller holde mer up-to-date ved å legge til nye meldinger. Facebook varsler kan legges til og fjernes ved å klikke på konto i øvre høyre hjørne, og deretter Kontoinnstillinger, og deretter klikke Varsler kategorien.

Top Nyheter og Seneste
Som standard Facebook vil vise veggen innlegg i nyheter format, noe som betyr at den bare viser innlegg de mener er mest relevant for deg. Disse resultatene er basert på dine tidligere interaksjon med vennene dine. Hvis du ønsker å se hvert innlegg gjort av alle vennene dine som ikke er skjult klikker du det seneste linken øverst til høyre delen av nyheter feed som vist på bildet over eksempel.

Hvis du ønsker å justere som møter opp manuelt klikke Rediger alternativer i nederste høyre hjørne på nyhetsstrøm
 
Se  Høg Skolen venner

Hvis du har lagt til Høg Skolen og / eller tidligere Arbeid steder i profilen din, raskt se alle klassekamerater og kolleger på Facebook ved å klikke på koblingen i Info-fanen under profilen din.

Raskt endre profil bilde

Profilbildet ditt kan raskt endres til noe annet bilde ved å besøke profilen din, svever musepekeren over din nåværende profil bilde, og klikke på koblingen Endre bilde som vises i øvre høyre hjørne av bildet.

Ikke legg ut privat informasjon på venners vegger på i kommentarer

Når du gjør et innlegg på en venns veggen eller på noen av kommentarene skjønner at noen av deres venner skal kunne se at innlegget. Hvis du ønsker noe å være bare mellom deg og en venn sende dem en Facebook melding i stedet
 
Forslag og tilfeldige venn up

Etter hvert som du får flere venner på Facebook vil det begynne å lage venn, grupper og fan forslag. Dette er forslag som Facebook og ikke vennene dine. Hvis ikke disse er noe du er interessert i de kan bli ignorert.

Den samme regelen kan brukes på mennesker som kanskje ønsker å være din venn som du ikke kjenner. Hvis du ikke kjenner noen ikke aksepterer hans eller hennes venn up. Når noen blir din venn at de får tilgang til all informasjon vennene dine er i stand til å se.

Tag din Facebook venner i bildene dine

Sørg alltid for å merke noen av dine Facebook-venner som er i bildene du laster opp. Men aldri merke noen som ikke er på bildet. Når noen er tagget i et bilde som bildet legges automatisk til at personer profil og er en fin måte å dele bilder med alle venner.
 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support