Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
Home > hvordan å erstatte ødelagte data skjerm
hvordan å erstatte ødelagte data skjerm
Avgjøre om du trenger en ny skjerm

Hvis du har mistet den bærbare-eller kuttet ut noe på det, og skjermen har oppsprukket, er diagnosen lett. Koble til en ekstern skjerm til den bærbare PCen via VGA-ut-port for å kontrollere at notatblokken øvrige komponenter fortsatt arbeid. Hvis den bærbare fungerer riktig i alle andre henseender, er det på tide å starte jakt etter deler til å feste skjermen.

Hvis skjermen problemer er ikke et resultat av synlige fysiske skader, men kan problemet ikke LCD-skjermen. Hvis skjermens baklys flimrer, avsluttes etter et par minutter av behandling, eller kommer ikke på i det hele tatt, men du kan fortsatt se et svakt skjermbilde, kan problemet være inverter, et lite bord som leverer strøm til bakgrunnsbelysningen . Den gode nyheten er at disse styrene er tilgjengelige for godt under 600 kr. (Vi viser deg hvordan du finner og erstatte inverter.) Hvis erstatte omformeren ikke løser problemet, kan bakgrunnsbelysningen seg selv være feil. Hvis det er tilfelle, erstatte LCD burde fikse problemet ditt.

Hvis du ser vrøvl, linjer, eller en farge på skjermen, koble til en ekstern skjerm og bytt til den vise (hvis du kan). Hvis problemet er tydelige på den eksterne skjermen, er problemet sannsynligvis med din bærbare hovedkort eller video krets, ikke displayet. Hvis den eksterne skjermen fungerer, LCD-skjermen eller kablene som fører til det er de sannsynlige problemet.

Finn og fjern bezel skruer
Før du kjøper en ny LCD, vil du ønsker å undersøke og eventuelt fjerne, den nåværende. Dette vil gi deg en sjanse til å oppdage andre mulige årsaker til din skjerm problemet, og å samle nødvendig del for å sikre at du får riktig erstatning skjermen.

Før du begynner, ta ut laptop batteri og koble strømmen murstein. For de fleste bærbare datamaskiner, trenger du bare et par av verktøy for å fjerne skjermen: en liten Philips skrutrekker, og en svært liten flat-head skrutrekker eller kniv.

Først må du finne skruen dekker. Disse små gummi dekker vanligvis finnes på forsiden av skjermen bezel (rundt ramme), men på enkelte bærbare kan du finne noen av dekslene på siden av skjermen. (Merk at disse instruksjonene vil fungere for de fleste bærbare PC-modeller, men av og til vil du komme uvanlig design som Apples iBook G4, som bruker Allen skruer, eller Apples MacBook, som har ingen skruer som holder sin bezel på plass.)

Bruk tuppen av en liten flat skrutrekker eller kniv til å forsiktig lirke bak hjørnet på hvert gummi dekker rundt på skjermen til du kan se om en skrue ligger under. Hvis du finner en skrue, ta av dekselet og plasser det i en liten plastpose eller annet trygt sted. Vanligvis vil du finne minst fire, og kanskje seks, skruene på rammen. Når du har funnet dem alle, fjerne dem og lagre dem med dekslene.


Fjern rammen
Nederst midten av LCD-skjermen, nøye arbeidet fingrene mellom rammen og skjermen, og dra forsiktig rammen. Vanligvis vil det lett snapper løs, hvis ikke, forsiktig dra det i ulike retninger til det gjør. Forsiktig jobbe deg rundt resten av rammen, dra den bort fra bakre plastikk på skjermen dekselet.

Når rammen er av, vil du se LCD i metallramme. På de fleste bærbare er inverter styret rett under skjermen. Du kan nå være i stand til å vippe LCD fremover, vekk fra plastskall bak. Hvis ikke, sjekk for ekstra skruene som rammen i skallet.

Hvis du feilsøker et problem som ikke involverer fysisk skade for eksempel en sprukket skjerm, sjekk kabelen kobler skjermen til hovedkortet og omformeren for løse forbindelser eller ødelagte ledninger. Er du heldig, kan løsningen på problemet være så enkelt som reseating en løs kabel eller erstatte en åpenbart brutt en.


Finn riktig reservedeler
Nå som du har utsatt skjermen, se etter en etikett på baksiden viser produsentens delenummer. Denne består vanligvis av en eller flere bokstaver, etterfulgt av en rekke tall. Produsenter noen ganger bruker forskjellige skjermer for varianter av samme laptop modell, så hadde dette tallet vil sikre at du får riktig erstatning skjermen for den bærbare datamaskinen.

Bevæpnet med denne informasjonen, er du klar til å sikre en erstatning skjermen. Sjansene er du kan kjøpe skjermen fra notatblokken sin produsent, men du vil nok betale en bratt premie. Det beste alternativet er å søke andre steder på nettet. Angi delenummer for LCD (eller den bærbare modellnummer og uttrykk som "erstatning LCD") i en søkemotor til å finne en rekke nettbaserte forhandlere for bærbar PC deler. eBay er en annen god kilde-you'll finne nye skjermer, fungerende brukte skjermer trukket fra ødelagte bærbare, og utskifting vekselrettere.

Et selskap som spesialiserer seg på erstatning LCD-skjermer for de fleste større laptop merkevarer, er ScreenTek en annen stor sted å begynne. Det har også forbedret høyglanset skjermer for noen bærbare modeller, samt et utvalg av illustrert installasjonsveiledninger.


Erstatte det ødelagte skjermen
Før du fjerner ødelagte LCD, må du koble fra kablene kobler den til den bærbare datamaskinen. Videokabelen er vanligvis en lang båndkabelen teipet til baksiden av skjermen. Fjern tapen, så forsiktig koble kontakten fra baksiden av LCD. Også må du huske å koble fra strømkabelen mellom LCD og inverter. Hvis du trenger å fjerne omformeren for å erstatte den eller å få tilgang til strømkontakt, bare å ta ut skruene som holder inverter på plass, så trekk ut kontaktene fra hver side av inverter styret. Når kablene er koblet ut skruene som holder LCD-skjermen til metallramme, og slip den gamle LCD-ut. Installere den nye LCD er bare et spørsmål om å reversere prosessen: Skru den nye LCD i metallet rammen, deretter koble videokabelen og inverter.


Power den opp
Før du setter rammen og skruer, sette den nye skjermen til test. Fest makt murstein eller installere batteriet og slå på den bærbare datamaskinen. Hvis skjermen ikke fungerer ordentlig, slå seg, så dobbeltsjekk at inverter og video-kabel-tilkoblinger.

Når du er sikker på at alt fungerer, snap rammen på plass, bytte ut skruene, og trykk på skruen dekker. (Du ønsker kanskje å legge en skvett av mild lim, slik som Elmer's, til baksiden av skruen dekker for å sikre dem.) Din bærbare er nå tilbake i aksjon, til en brøkdel av prisen du vil betale for å ha skjermen erstattes av produsenten.

 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support