Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
Home > Trenger du å oppgradere maskinvaren i datamaskinen?
Trenger du å oppgradere maskinvaren i datamaskinen?
Databrukere står overfor en rekke hindringer som sine datamaskiner alder. I noen tilfeller kan det være at maskinvaren ikke er tilstrekkelig nok til å støtte programvaren, og hvis systemet er gammel nok, vil dette kreve en ny datamaskin. Noen ganger systemprogramvaren blir enten infisert eller ødelagt, og fører til at systemet til å bremse ned eller slutter å fungere helt, krever et besøk til den lokale datamaskinen verksted. Og til slutt, det er tider der enheten må hardware oppgraderes for å maksimere ytelsen. Det forskjellige saker for hver, men i denne artikkelen, jeg kommer til å fokusere på maskinvaren aspektet alene.

Skille mellom biter av maskinvare:
Ved anvendelsen av denne artikkel, skal vi si at det er hovedsakelig to stykker av maskinvare (for oppgradering) at den gjennomsnittlige PC-bruker møter: RAM og harddisker. For de fleste mennesker, den eneste andre område som blir berørt-upon er skjermkort, men for nå, vi bare kommer til å fokusere på de to elementene som er nevnt på forhånd.

RAM og harddisker tjene svært forskjellige funksjoner. Det følgende er en diskusjon av hver.

RAM er Random Access Memory og fungerer som et redskap for programmer å kjøre. Når et program kjører, har det en del av RAM, når programmet er lukket, er den brukte RAM løslatt og deretter blir tilgjengelig igjen. Hver operativsystemet som er tilgjengelig bruker noen mengden RAM til utgangspunktet boot og laste alle sine tjenester og tilhørende funksjoner. Når operativsystemet er oppstartet, RAM som er til overs brukes til å kjøre programmer. Problemene begynner når leftover mengden RAM er for lite av et beløp til å kjøre den ønskede mengden av programmer. Hvis en person bare har 512 MB RAM i datamaskinen, og for dette eksempelet, vil vi si at operativsystemet bruker 256 som til utgangspunktet oppstart, programmer kun har totalt 256 å bruke for å kjøre, fordi operativsystemet bruker opp resten. Flere programmer deling 256mb fører til svært laber ytelse. Imidlertid svært sjelden, hvis brukeren kravene er små nok, er en svært liten mengde RAM kan kjøre de grunnleggende programmene som er hyppig brukt av enkelte brukere. De kan bare bruke ett web-browser vindu eller bare en e-postklient. I disse tilfellene kan det være greit å ikke oppgradere RAM. Men for avanserte brukere og resten av oss faktisk er mer RAM for å fullføre oppgaver som vi ofte bruker en datamaskin for.

Ved å oppgradere RAM, gjør du mer ressurser tilgjengelig for alle programmer å bruke.

Harddisker lagre filer som dokumenter, bilder og musikk. De gjør normalt ikke påvirke hastigheten på datamaskinen med mindre de er helt fylt med data (bortsett fra maskiner som ordentlig utnytte 7200 og 10K RPM disker). De inneholder bevegelige deler internt (de vanligste gjøre for tiden, det er i endring) og har en tendens til å bryte ned til slutt. På grunn av dette, bør du alltid sørge for at du sikkerhetskopierer dine mest verdifulle data på en jevnlig basis. Dette betyr også at hvis du bruker en datamaskin daglig, bør du forvente for harddisken krasjer slutt. Når den gjør det, vil systemet ikke lenger boote i Windows og generelt viser en feilmelding. Den andre muligheten er at du går tom for harddiskplass. I dette tilfellet ja, må du oppgradere harddisken din.

Ved å oppgradere en harddisk, gjør du mer plass til å lagre filer.

Så, for å oppsummere:

RAM påvirker hvordan programmene kjører. Hvis du ikke har nok, for mange programmer må dele for lite RAM. Hele systemet bremser ned.

Harddisker lagre filer. De gjør vanligvis ikke påvirke ytelsen med mindre de er helt fullpakket med filer eller i ferd med å dø.

Selvfølgelig, hvis en del av hardware er dårlig (og du vil ha en fungerende datamaskin!), Må den skiftes. Hvis datamaskinen ser ut til å kjøre sakte og noen av temaene diskutert ovenfor synes relevant for deg, kan det være på tide å oppgradere datamaskinen. Hvis du er usikker, ta det med til nærmeste datamaskin verksted for å få deres mening.
 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support