Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
Home > Den siste i verden av Tablet PC
Den siste i verden av Tablet PC
Som smarttelefoner, er Tablet PC-ens utvikling og produsenter er tøye grensene lenger enn folk flest kan holde opp med. Mesteparten av æren for dette skyldes Apple, hvis iPad lansert to år siden og i hovedsak skapt markedet. Siden da har selskaper som Motorola, Asus og Samsung vært krigende å vinne markedsandeler. La oss ta en titt på et par av nylige hendelser i tabletten segmentet.

Sannsynligvis den mest interessante nyheter å komme ut om noen Tablet PC-er i de siste ukene er et par rykter rundt Apples neste iterasjon av iPad, antas å bli kalt iPad 3. En av de saftigste bitene av sladder rundt fortsatt-uanmeldte enheten er at den vil leveres med en HD-skjerm. Skjermen sies å være av samme "netthinnen" standard at iPhone 4 og 4S eie. Det er, vil pikseltetthet være så høyt som å være usynlig for det blotte øye. En kilde kjent med enheten sier at bildene på det synes som om de skrives.

Et annet rykte om tabletten er at iPad 3 ikke vil fullt ut erstatte iPad 2. I stedet vil iPad 3 bli introdusert som den nye flaggskip tablet enhet fra Apple, mens iPad 2 vil forbli på markedet som et rimeligere alternativ. Dette ble antydet av en leverandør som hevdet Apple er fremdeles bestiller iPad 2 viser i bulk fra dem. Gitt den tunge konkurransen Apple står overfor i tabletten markedet, et trekk som dette virker logisk.

Beveger seg bort fra Apple, Asus nylig hjulpet skyve langs utviklingen av tabletten med sin introduksjon av Transformer Prime. Den opprinnelige Transformer ble en hit takket være sin unike tastatur docking-stasjon, som effektivt forvandler Transformer til en laptop. Den nye Transformer Prime er enda tynnere enn den opprinnelige, men Asus har oppgradert prosessoren fra dual-core Tegra 2 til quad-core Tegra 3. For nå er Prime standarden som alle andre tabletter skal bli dømt.

I mellomtiden fortsetter Samsung å presse sin kritikerroste serien av Tablet PC-tallet, Samsung Galaxy Tab. Med flere modeller som allerede er tilgjengelig, har Samsung lagt til et annet barn til familien. Samsung Galaxy Tab 7.7 er en dobbel innsats av Verizon og Samsung. Det er en 7,7-tommers tablet med en dual-core prosessor og Super AMOLED-skjermen, men hva skiller det er LTE. The Galaxy Tab 7.7 er den tynneste LTE tablett til dags dato, og bør være et populært alternativ for alle som ønsker en tablett som ikke krever Wi-Fi.

2012 nettopp startet, og det er allerede en stor tablett nyheter. Dette er bare begynnelsen. Som året beveger seg langs og flere produsenter slipper quad-core tabletter, vil ting virkelig varme opp når vi nærmer oss sommeren. Det er ikke mulig å si hvilke innovasjoner blir lagt ut neste.
 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support