Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
Home > Hvordan installerer RAM på din data
Hvordan installerer RAM på din data
Installere ny RAM i din stasjonære PC er en av de raskeste måtene å øke hastigheten på ytelsen. Det kan også være nødvendig hvis du har tenkt å kjøre Windows Vista på den. Hvis din stasjonære PC trenger en oppgradering RAM før du kan installere Windows Vista, eller du bare vil hastigheten, kan du spare en mengde penger ved å gjøre det selv.

INSTRUKSJONER1.Trekk ut strømledningen fra baksiden av datamaskinen din, med mindre du bruker den metall saken som en grunnstøting kilde2.Åpne kabinettet, som vist i datamaskinen håndboken. I de fleste tilfeller trenger du ikke engang trenger manualen å vise deg hvordan du gjør dette. Det er bare et spørsmål om å skru ut en eller to skruer på baksiden eller undersiden av datamaskinen og ta ut batteriet dekselet.


3.Finn et tomt RAM-spor.


4.Trykk ut sikring klipsene på hver ende av RAM sporet.5.Plasser den utstikkende kanten av RAM-modulen med tappen på bunnen av RAM sporet. Den RAM passer bare hvis du line den opp riktig, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å installere den bakover.6.Trykk modulen rett ned i sporet, som gjelder fast men lett trykk på begge ender av RAM-modul til den klikker på plass. Den sikre klypene klikker på plass.
7.Sett på dekselet til data maskinen og fest strømledninger og kabler.8.Slå på datamaskinen. Systemet skal automatisk kjenne igjen den nye hukommelsen.

Ingen Tomme RAM slot?1.Hvis alle dine minnet bankene er fullt, må du kanskje skifte RAM i stedet for bare installere mer. I så fall, se tips og advarsler nedenfor om bruk av sammenkoblede RAM.2.Jorde deg selv før du tar i minnemoduler.3.Trykk forsiktig fra hverandre sikring klippene som holder RAM-modulene på plass. Modulen vil sprette litt opp.4.Løft RAM-modulen rett opp ut av minnespor.5.Gå frem som ovenfor for å installere nye RAM.

 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support