Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
Home > Felles Defekter på PC
Felles Defekter på PC
Vi bruker datamaskiner hver dag i vårt hjem og arbeid liv. Dette betyr at på et eller annet tidspunkt, alle av oss lider av vanlige PC-defekter og problemer. Datamaskiner er komplekse, beslektede systemer, men de fleste av de dagligdagse problemene ofte møtt kan spores tilbake til disse tre årsaker.

Altfor lenge siden en omstart

En restart bør være første skritt for å feilsøking helst datamaskin problem. Det vil løse noen problemer, spesielt "one-off" unormalt, med en gang. Mye av midlertidige ting skjer mens en datamaskin kjører. Programmer og drivere åpen i minnet, og holder åpent, er RAM konsumert og aldri gitt tilbake, er temp filer som er opprettet og mer. Dette er bare hvordan datamaskiner fungerer, men det hele legger opp og forbindelser over tid. En omstart sletter alle disse midlertidige filer og drift, og tilbyr en frisk start som kan klare opp merkelige problemer.

Malware

Mange Pc defekter, slik som konstant fryser, popup-vinduer, treg ytelse og krasjer, er forårsaket av malware. Dette er et teppe begrep som står for "ondsinnet programvare" og det dekker både virus og adware.

Virus er ondsinnede programmer som er laget for å stjele data, kapre Pc for nefarious formål, krasje systemet eller en rekke andre negative effekter. Adware omdirigeringer vanligvis din nettleser og hjemmesiden til utilsiktede steder, fører popup-annonser og installerer uønsket programvare fylt med reklame og kode som laster ned mer adware.

Det store problemet med adware er at det er spesielt skrevet for å være vanskelig å fjerne. Gratis anti-malware programmer som Malware Bytes, Avast og Super Antispyware gjøre en anstendig jobb, though. De skal være installert, oppdatert og kjørt til deres resultater kommer tilbake rent. Hvis malware vedvarer til tross for din beste fjerning innsats, er det på tide å sikkerhetskopiere dine data og reinstallere Windows.

Mange Bakgrunn programmer

Over livet til våre datamaskiner, installerer vi mange programmer. Et stort problem med programmer er at mange, som standard, legge seg til datamaskinens Startup liste, som betyr at de starter på boot og kjører i bakgrunnen. Dette er praktisk fordi de vil starte raskere når du trenger dem, men det betyr også at de tar en viss mengde minne. For mange programmer som kjører i bakgrunnen kan bety at datamaskinen ikke har nok minne igjen til de programmene du faktisk prøver å bruke akkurat nå.

Den enkleste måten å eliminere unødvendige bakgrunn programmer fra å stjele ressursene er å slå dem av. En Windows-verktøy kalt "msconfig" er en enkel måte å gjøre dette. Den enkleste måten å få til det er å klikke "Start, Kjør" og skriv "msconfig". Derfra, klikk på "Startup" fanen. Haken, et element fjerner det fra oppstart. En liten advarsel: holde et nettleservindu åpent og doble eller tredoble sjekk hvert element før du slår den av. Noen av disse programmene er absolutt nødvendig. Hvis du er ukomfortabel med å gjøre dette selv, ta en reparasjon profesjonell.
 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support