Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
Home > velge riktig Pc for de rette grunnene
velge riktig Pc for de rette grunnene
En datamaskin er fortsatt en stor investering for mange mennesker, så når du kjøper en du må sørge for at du kjøper en for høyre grunner.

Det er altfor lett å gjøre feil kjøpet og bruker langt mer enn du trenger på en datamaskin som har funksjoner som du aldri vil bruke. Faktisk er det veldig lett å gå inn til en datamaskin butikk og bli påvirket av en hyggelig ser PC som ser flott ut, men er ikke hva du virkelig trenger. Det er også lett å bli overtalt til å kjøpe feil maskinvaren med en skarp selger.

Så før du selv venture i til butikken så må du bestemme hva du skal bruke datamaskinen til. Hvis du skal i hovedsak bruke den til kontorarbeid som for eksempel Word og Excel-dokumenter, og generell Internett-surfing, så er det absolutt ingen grunn til å kjøpe en full multi-media PC, så vil du bare være å bruke penger på funksjoner som du ikke trenger.

Eller du kan bestemme at du ønsker å bruke Pc for å spille online spill, eller se på videoer, eller nedlasting og lytting til musikk på, i så fall deretter en full multi-media løsningen vil være en for å velge.

Du må sørge for at du er sikker på hva du skal bruke den så hvis du ønsker å bruke den for mye multi-media, men kjøper en lav spesifikasjon datamaskin, så du kan kaste bort pengene dine, og ender opp med å kjøpe en annen datamaskin i stedet.

Likeledes kan du sjelden trenger å bruke en datamaskin hjemme, men kan trenge en som du kan ta bort på forretningsreise eller ferie. I så fall så du ville være bedre med en bærbar datamaskin. Et ord av forsiktighet skjønt, ikke kjøpe en bærbar bare for hjemmebruk som du finner den ikke bare svært begrensende, men du vil betale langt mer for en laptop for en mindre spesifisert maskin sammenlignet med en stasjonær datamaskin.

Også når du kjøper en bærbar PC være klar over at mange av de lavere kostnad de kommer med massevis av "Gratis" programvare som er i realiteten bare "Free" for de første par månedene, og etter det må du betale ekstra for å fortsette å bruke programvare. Kostnaden for slik programvare kan ofte legge til flere hundre pounds på kjøpet i det lengre løp.

Så når du velger en ny datamaskin så sørg for at du vet hva du trenger fra det før du kjøper en.
 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support