Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
Home > Slik bedra din data maskin?
Slik bedra din data maskin?
Defragmentering er prosessen som hjelper brukeren til å redusere oppløsningen av filene på brukerens datamaskin harddisk, kan et datamaskiner ytelsen bli betydelig svekket hvis harddisken er koblet til datamaskinen blir fragmentert. Brukeren defragmenterer sin datamaskin for å omorganisere sine filer i sekvenser, slik at datamaskinen kjører systemet raskere. Som alle filer blir arrangert og plassert i rekkefølge til og med filer som kjøper små steder får lagret på ett sted som tillater brukeren å bruke mer plass.

Hvis filene lagret på data maskinen er ujevnt spredt ut på harddisken, kan det føre til at datamaskinen tar lengre tid å søke eller hente disse filene i forhold til å søke etter filer som er lagret i en sekvens og arrangerte riktig. Denne metoden hjelper brukeren å søke etter en fil instantly.This metode for defraying definitivt forbedrer ytelsen til datamaskinen.

Defragmentering data maskinene stasjon er en enkel prosedyre som kan utføres av brukere hjemme og trenger ikke mye teknisk kunnskap. Under defragmenteringen datamaskinen automatisk sorterer ut filene som per deres bruk og hyppighet av henting og lagrer disse filene tilsvarende, dette ikke bare bidrar til å gjøre datamaskinen raskere, men også bidrar til åpne opp mer plass på datamaskinene disker.

Du kan følge denne enkle prosedyren for å defragmentere datamaskinen kjører et Windows operativsystem:

Avinstaller programmer eller slette uønskede filer som er uønsket og tar opp verdifull diskplass. Dette vil gjøre ledig plass til å lagre data som er nødvendig og relevant på datamaskinen. Dette trinnet hjelper også på å arrangere filene i riktig rekkefølge.

Kontroller at alle programmer som ikke er nødvendig er stengt. Dette vil sørge for at data maskinen ikke er opptatt eller at ingen programmer kjører i bakgrunnen som vil bremse ned hastigheten på defragmenteringen.

Pass på at alle programmene som er automatisk satt til å kjøre på et bestemt tidspunkt skulle bli kansellert. Pass alltid på at du bør kjøre ett program om gangen for bedre effekter.

Se at midlertidige filer slettes, slik at du frigjøre mer diskplass. For å rengjøre filene fra disken du kjøre cleanmgr programmet i Windows.

Når du har fullført disse oppgavene, er det nå på tide å defragmentere datamaskinen. For å bedra datamaskinen, klikker du på start-fanen velger et program som heter dfrg.msc. Klikk på dette programmet og velg stasjonen du ønsker å defragmentere dvs C: stasjonen som er default stasjonen, og klikk deretter på defragmentere button.This ville starte defragmentere for datamaskinen og ordne alle filene dine på en forsvarlig måte.

Når du har defragmentert datamaskinens harddisk, vil du kunne se umiddelbare resultater i form av økt hastighet. Det ville ta mindre tid for deg å få tilgang til filene dine samt hente dem. Det anbefales å bedra datamaskinen regelmessig samt kjøre cleanmgr program for å sikre at datamaskinens harddisk ikke fragment og redusere hastigheten på datamaskinen.
 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support