Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
Home > Pc hjelp - Hva er Pc sikkerhetsproblemet?
Pc hjelp - Hva er Pc sikkerhetsproblemet?
Staying up-to-date på pc sikkerhet er en viktig del av datamaskinen eierskap. Det finnes en rekke forskjellige måter en datamaskin kan være sårbare for angrep, og disse angrepene kan sette eieren av datamaskinen i fare for tap av data, identitetstyveri eller å ha sin datamaskin brukes til å angripe andre. En viktig komponent i datasikkerhet er å forstå nøyaktig hvordan datamaskinen kan være sårbare for angrep.

Network Sårbarhet
Et pc nettverk uten sikkerhetstiltak på plass kan tillate enkeltpersoner og dataprogrammer for å få tilgang til nettverket og dets ressurser uten tillatelse. Denne tilgangen kan skje over internett eller lokalt, og kan resultere i data blir stjålet eller skadelig programvare blir installert på datamaskiner i nettverket. Sikring av et nettverk gjennom bruk av brannmurer og trådløst nettverk kryptering hindrer uautorisert bruk av nettet, og justering av deling innstillingene på datamaskinene som er koblet til nettverket begrenser filer og mapper på datamaskinene som kan nås gjennom nettverket.

Operativsystem Sårbarhet
Ingen operativsystem (OS) er perfekt, og noen av ufullkommenhet kan utnyttes av hackere og ondsinnet programvare for å få tilgang til brukerens datamaskin, stjele data eller føre til at operativsystemet skal fungere feil. Operativsystem produsenter slipper software patcher og andre oppdateringer for å rette utnyttes småfeil og andre sikkerhetsrisikoer, slik at brukerne kan beholde sitt OS sikkert så lenge de installerer sikkerhetsoppdateringer når de blir tilgjengelige.

Software Sårbarhet
Som operativsystemer, kan den enkelte programvare titler har feil som kan utnyttes av hackere og ondsinnet programvare. Dette er spesielt utbredt i nettlesere og andre programmer som bruker Internett. Avhengig av programvaren produsenten, kan disse utnyttes ufullkommenhet eller ikke kan korrigeres med patcher eller fri programvare oppdateringer. For å beskytte mot angrep i spesifikk programvare, må brukerne installere patcher og oppdateringer etter hvert som de blir tilgjengelige og sikre at de bruker den nyeste versjonen av programvaren.

Virus og Malware Sårbarhet
Selv om flertallet av virus og annen skadelig programvare er skrevet for bruk på datamaskiner som bruker Microsoft Windows-operativsystem, har virus og malware er skrevet for andre operativsystemer også. Selv mobile operativsystemer for smarttelefoner er sårbare for visse infeksjoner. Velge ett antivirus med en aktiv modus som oppdager potensielt skadelig programvare som den er oppstått, i stedet for bare å oppdage det under en skanning bidrar til å hindre virus og malware infeksjoner. Full antivirus skanner bør utføres daglig for å fjerne eventuelle infeksjoner aktiv scanner savnet, og en egen anti-spyware eller anti-malware scanner bør brukes regelmessig for å eliminere truslene antivirus kanskje ikke gjenkjenner.
 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support