Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
Home > Pc feilsøking teknikker
Pc feilsøking teknikker

1.Trial og feile metoden
    
  Personlige datamaskiner er svært modulær av design. Den kraftigste trouble-shooting teknikk er å isolere problemet til en spesifikk komponent ved prøving og feiling. Bytt kompatible komponenter og se om systemet fortsatt fungerer. Prøv forskjellige eksterne enheter på forskjellige maskiner og se om det samme problemet oppstår. Gjør én endring av gangen.


 2. Kabling og tilkoblinger

 Mer enn 70% av alle dataproblemer er relatert til kabler og tilkoblinger. Sørg for at alle kabler er ordentlig koblet. IDE og floppy bånd kabler og strømkabler kan ofte gå løs. Sørg for mikroprosessor, minnemoduler, og adaptere som skjermkort og lydkort er satt inn riktig og ikke "pop-up" under transport.

 3. Ikke bli motløs

 Ikke vær redd for dataproblemer. Det er ofte den beste muligheten til å lære. Trouble-skyting er en del av moroa med å eie en datamaskin. Tenk deg tilfredsstillelsen du kan få ved å løse et problem selv.

 Selvfølgelig moroa kunne løp ut raskt når du er frustrert og har tilbrakt for mye tid på det samme problemet. Hvis du føler deg frustrert, er det på tide å forlate den for en stund og gå tilbake med noen nye ideer eller ringe noen som kan hjelpe. Tommelfingerregel: Du bør ikke bruke mer enn tre timer på samme problem på en gang.

 4. Alltid bedre å ta notater

 Ta notater av hva du har gjort og alle feilmeldingene. Du må kanskje bruke dem senere. For eksempel, når du ser en uvanlig blå skjerm med en feilmelding, kopiere hele meldingen på et stykke papir. I mange situasjoner kan dette budskapet peker til riktig retning i å få problemet løst raskt.

 (5) Ta en titt?

 Det er OK å åpne en datamaskin sak og ta en titt på innsiden. Det er bare 5V og 12V DC spenning som leveres til komponentene utenfor strømforsyning. De som aldri har sett innsiden av en datamaskin er ofte overrasket over hvor enkelt det ser ut. Selvfølgelig fortsatt alltid slå og trekk ut strømledningen først.

 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support