Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
Home > Pc test
Pc test

Det er alltid bedre idé å teste din pc innimellom og forhindre store problemer som oppstår på lengre sikt. en drecresa i ytelse kan være symptomer på en av disse tingene som virus infeksjon eller en hard disk problem eller kan være hovedkortet. så her er noen tips for å teste ytelsen til PCen.

Kjør diagnostikk
1.Start datamaskinen og se på skjermen for en setup melding. Computer produsenter gir en setup meny som PC-eiere kan bruke til å sjekke statusen over installerte enheter og feilsøke problemer, men tastekombinasjonen for å gå inn i setup-menyen vil variere fra produsent til produsent. For eksempel bruker HP på F10-tasten, mens de fleste Dell modeller bruker på F12-tasten.

2.Skriv inn setup-menyen og se etter en "Diagnostics" alternativet. Dette alternativet vil tillate deg å teste ulike komponentene i maskinen din, inkludert harddisker og minnemoduler.

3.Kjør så mange tester som du har tilgjengelig og ta notat av resultatene. Hvis den diagnostiske test avdekker eventuelle problemer, må du sørge for å erstatte disse komponentene så snart som mulig. Hvis den diagnostiske test indikerer et problem med en av minnemoduler, erstatter den modulen. Hvis testen fastslår at det er et fysisk problem med en av harddisker, er det beste løpet av handlingen for å sikkerhetskopiere data på stasjonen og gå shopping for en erstatning.

Bruke Oppgavebehandling

1.Log på til datamaskinen og åpne så mange forskjellige applikasjoner som du kan. Åpne din tekstbehandling og regneark-programmer, og kanskje et fotoredigeringsprogram også. Åpne nettleseren og åpne flere nettsteder samtidig.

2.Right-klikk på oppgavelinjen og velg "Task Manager" fra menyen. Klikk på "Performance"-kategorien for å se en grafisk fremstilling av hvor mye minne og andre systemressurser er i bruk.

3.Leave oppgavebehandling oppe og kjører som du gjør arbeidet ditt. Se grafen som indikerer systemressurser er i bruk. Hvis du ser gjentatte pigger og merker en nedgang i ytelse, kan det være en indikasjon på at systemet trenger mer minne

 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support