Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
Home > Tregg Pc?
Tregg Pc?
Er din PC som kjører sakte?

Som Pc blir eldre, kan du merke at pc blir tregere, så her er noen tips for din treg pc.

1) Gratis diskplass: Dette er svært viktig skritt for å øke hastigheten på Windows Vista eller enda raskere windows XP. Du må ha ledig diskplass. Når du har lite minne og mer av programmer, begynner systemer svare på veldig treg måte. Når du frigjøre litt plass da systemet begynner å jobbe i normal modus. Du kan frigjøre litt plass bare ved å velge visse programmer som du ikke trenger på systemet ditt. Du kan komme inn på kontrollpanelet og velg deretter kategorien Programmer, innen hvilke deretter Programmer og funksjoner. Velg alle de programmene som du vil slette, og trykk på knappen.

2) Clearing opp internett cache er enda et tips for å øke hastigheten på Pc. Når du klare opp internett cache du kunne føle forskjell i hastigheten på systemet ditt. Det fungerer faktisk i å bli kvitt alle uønskede programmer som blir lastet ned på systemet og hindrer din system å fungere normalt. Når du surfer internett, er din historie lagret i en fil kalt cache. Denne måten, må du klare av bufferen. Dette vil øke off systemet hastighet. Bare gå videre til verktøy, klikk på Alternativer for Internett. Gå inn på historien og klikk slett. Dette vil bli kvitt av fra alle de dataene som ble lagret. Enten du har Windows Vista eller XP, vil denne metoden bidra til å øke hastigheten på Windows Vista, og selv øke hastigheten på Windows XP.
3) Utfør en diskdefragmentering: en annen måte å bruke er en prosess med disk defragmentering. Disk defragmentering hjelper deg med å samle data på ett sted. Dette vil bidra til å frigjøre litt plass i minnet. På denne måten vil systemet raskere. Dette legger også på som tips for å øke hastigheten på datamaskinen. Dette bidrar også til å fremme effektiviteten av systemet.

Med disse trinnene på tips for å øke hastigheten på Pc, kan du få høy ytelse på systemet ditt så vel som deg selv. Du ville elske å jobbe mer og mer på systemet. Analyser og få det beste ut av tingene er installert på systemet og komme bort fra unyttig data fra systemet. Alle disse tipsene vil hjelpe til å holde fokus på arbeidet og være produktiv.
 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support