Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
Home > Kj??pe en ny Pc?
Kj??pe en ny Pc?
Den primære fordelen med å kjøpr en windows -basert  Pc er populariteten av Microsft Windows operativsystemet metoden.
Disse maskinene har vært top-of-the-line i form av programkompatibilitet, hevder ca 90% av markedsandelen. De fleste søknad applikasjonsutviklere tenke Windows først, mens Mac sekund.

Med hundrevis av merker og modeller der ute, er valget overveldende. Man trenger ikke å avslutte med noe ynkelig, men verken ønsker du noe lastet med funksjoner du ikke trenger uansett. Hvordan begynne da?
Når du er kjøper en datamaskin, er den første tingen å velge om du trenger en stasjonær eller en bærbar datamaskin. Med det ute av veien, må du vite så hvilke funksjoner du trenger i maskinen din, samt hvilke PC-produsent du trenger.

Men Apple Macintosh-maskinen har noen fordeler med hensyn til hastighet og ytelse. Macintosh fungerer svært godt i form av grafisk redigering, video og multimedia, gjøre mer effektiv bruk av minne og prosessorkraft. Macintoshes kan ha noen dyp styrker, men på grunn av deres lave markedsandeler de kan noen ganger bli funnet for lett i forhold til kompatibilitet med ordinære virksomheten søknad.

En gang youve besluttet på PC, er neste ting å tenke på kostnadene. Vær oppmerksom på at maskinen produsenter har en kostnad tag som representerer barest bein datamaskinen og mest sannsynlig, vil du ende opp å betale flere hundre dollar enn den foreløpige kostnaden tag en gang du har tatt med alle konfigurasjonene du trenger. Ikke bli lurt ved å tro du har stor verdi på grunn av alle program som er inkludert. Ofte du ikke trenger halvparten av det.

Endelig, tenker på teknisk støtte som tilbys av selskapet etter kjøpet av PCen. Husk, kan du få en meget god avtale, men hvis maskinen bryter sammen, vil du få etter salget støtten du trenger?
 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support