Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
Home > hvordan du velger rett laptop?
hvordan du velger rett laptop?
dagens bærbare varierer fra £ 15 desktop erstatning monster maskiner til små netto bøker som veier mindre enn 3 pounds.

når noen gang du handler for en laptopStørrelsen er en av de factrors å bli vurdert.du bør ta på kontoen alt fra ytelse, lagring og tastatur kvalitet.firstpricepchjelp er her for å finne en bærbar PC som er riktig for deg.
Før du handler for en bærbar PC, vurdere hvordan og hvor du skal bruke den.
din primære målet er å få tekstbehandling gjort og mens du bor i toppen av e-post og netto bokført vil gjøre det bra.hvis du vil ha mer kraft og fortsatt vil lette størrelse pc så kan du melde deg ultra portabel pc, og hvis du ikke reiser eller flytter med den bærbare datamaskinen for ofte du kan velge for desktop erstatning maskin.
Uansett hvilken type laptop du leter etter,
det er visse ting å være considered.one av de viktige faktorene er CPU, og hvor raskt det går å utføre. Intels Core i3 og core i5 prosessorene er gode valg for rask operations.however du wont finne disse chips i lave enden bærbare datamaskiner, som er generelt mindre mektig eller i netto bok som trolig vil kjøre på atom prosessorer.en annen viktig kriterier som skal vurderes er mengden installert memory.the mer minne i laptop har, er mer komplisert enn i desktop jo bedre vil det perform.upgrading minne i en bærbar PC så kjøp så mye minne som pre installed.laptops minst 2GB er optimal.
hvis du får et loptop på mer enn 3 GB ram så sørg for at du kjører på 64 bit operativsystem. 32 bit operativsystemer skrånende effektivt bruke mer enn 3gb ram.
du også ønsker å tenke på grafikk memory.portables kan ha to forskjellige typer av video chip sets.discrete grafikk er separate pre installert grafikk eller integrert graphics.you tenkt å bruke den bærbare datamaskinen for casual gaming sørg for at den har diskret grafikk.

skjermstørrelsen på den bærbare datamaskinen er en av de viktige consideration.laptop skjermene fortsette å bli større, og de fleste er store skjermer og desktop erstatning ofte blir så store som 18 inches, og selv de netto bøkene er kjennetegnet til å ha så store som 12 inches. den bærbare skjermen er bare så god som den ser ut og hvor du vil bruke it.many bærbare skjermer ser skarpt i butikkhyllene, og takket være ekstra blankt belegg.
når du prøver å bruke på utendørs eller kaffebarer, skjermene blir umulig å se så vær oppmerksom på hvordan du skal bruke den bærbare, men der du har tenkt å bruke det. nå kan snakke om oppbevaring. Første steg optiske drives.most produsenter tilbyr bærbare datamaskiner med overskrivbare dvd drives.you kan kjøpe en bærbar PC med dvd rom med cd rw stasjoner for å lagre money.many ultra portable bærbare og netto bøker dont gi noen optiske stasjonen på all.so du må laste ned alle søknader fra eksterne drive.dont scramp på harddiskkapasitet om du kan finne 160gb selv på billigere netto books.if du planlegger å arbeide med databaser, regneark eller digitale bilder og deretter velge for en stor drive.when arbeider med den bærbare PC-er, batterilevetiden er key.you bør sjekke produsentens oppgitt batterilevetid.
du kan få tilpasset til alle type tastatur, men prøv før du kjøper. net bøker har vanligvis mindre enn gjennomsnittet tastene og plassert tett together.these kan være vanskelig å bruke.
Du bør også kontrollere antall og plassering av usb ports.most bærbare omfatter mellom 2 til 6. Hvis du vil koble til en ekstern enhet som trenger mye strøm som en harddisk. notere hvor mange porter er fullt drevet.
i motsetning til desktop pc er bare noen av de bærbare delene er upgradable.so ta deg god tid, og plukke det du trenger.
lykke til med kjøpet.
 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support