Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
Home > hvordan installere windows xp?
hvordan installere windows xp?

Sett in  windows XP cd og støvel datamaskin. Etter  inspisere maskinvarekonfigurasjonen, xp arrangementet utstillingen blå skiltmodus Arrangement skjerm og kopier arkivene til datamaskin.etter din arkiver er kopiert, du blir spurt å fjerne cd og å gjenlade system.vinduarrangementstarter, innlastingsesystemenheter og viser Mottakelsen til Arrangement. Presse går inn i å starte installasjonen av xp.  Hvis harddisken blir deld opp, må du skape en ny partion når tilskyndet. Etter oppdeling må du bestemme dem som arkiverer at å bli system brukt for ny kan oppdeling.du velge NTFS arkivsystem. Nå er arrangement beredt å kopiere arkiver til den nye formaterede oppdelingen, viser en framgang bar.på en ren Installasjon arrangement skaper en mappe kallede windows C hvor det installerer operativsystemet, skap riktig subfolders i denne mappen.

 

Etter det fullfører kopiere basisen settet av arkivene til denne plasseringen, gjenlader din datamaskin, og den grafiske modusen av vindu XP begynner. til venstre av skjermen, i fullførte oppgaver har en hvit knapp, fullførte oppgaver har en grønn knapp og den nåværende oppgaven har rød knapp. De følgende skjermene spør spørsmål om flere ting datamaskinen må vite. svarer akkurat dem passende. de inkluderer den ønskte regionen og språket som datamaskinen vil drive inn, din navn og organisasjon for personalisereen din datamaskins og en gyldig produktnøkkel for windows XP. Neste du må gi din datamaskin et navn som identifiserer det på nettverk. Sjekk med din systemforsterkning for et passende navn. I tillegg til et gyldig navn for din datamaskin må skape du et passord for forsterkningen brukeren kontoen. Dette vil være passordet som tillater deg å modifisere og å reparere datamaskinen.  Neste  sett datoen, tid og tidssone.

Hvis et nettverkskort ble oppdaget, blir nettverkene komponentene installert og du vil ha en anledning å forme nettverkene innstillingene. På nettverkene innstillingene paginerer velger ut typiske innstillingers en gang networking delene er installert, vil måtte forme du nettverket. Etter arkivene krevd for den endelige konfigurasjonen er kopiert, vil gjenlade XP igjen. I løpet av dette gjenladnings fastsetter XP din skjermstørrelse og gjelder den passende resolusjonen. Dette gjenladnings kan ta adskillige minutter å fullføre, så er tålmodig. Etter at det gjenladnings er komplett, må dem logge du på som forsterkningen. Ballongbudskap kan komme fram over brettet området av oppgaven bar. et felles budskap angår utstillingen resolusjonen. Klikk ballongen og tillat vinduer XP automatisk å justere utstillingene innstillingene. Det endelige budskapet i installasjonen prosessen minner deg at du har 30 dager som blir forlatt for aktivering. Dra foran og aktiviser nå over internettet eller per telefon. Dets smertefritt og kvikt. Hvis du velger ikke å aktivisere, enkelt å klikke den nære knappen på budskapet ballongen. Det er det ! Du har vellykket installert windows XP.

 

 

 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support