Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
Home > 5 Månedlig bærbar data Vedlikehold tipss
5 Månedlig bærbar data Vedlikehold tipss
Hvis du tar vare på den bærbare datamaskinen på en bedre måte da du har lengre levetid timefor den bærbare datamaskinen og du kan lagre reparere kostnader for den bærbare datamaskinen.

Følg de enkle fem trinn som vil hindre deg fra å reparere kostnader.
Rengjøre harddisken
Rengjør harddisken en gang i month.everyday du finner masse programmer og andre filer på Internett, og du pleier å laste det ned. Når du gjennomgår dataene en gang i måneden, vil du finne at
Du har mange uønskede filer og programmer som du ikke bruker lenger. det er tilrådelig å slette alle uønskede programmer og filer i den harde disk.A rene harddisk går jevnt så slette uønskede seg.

Defragmentere harddisken
Defragmentering av harddisken bidrar den bærbare datamaskinen til å kjøre effektivt. Hvis du ikke defragmentere harddisken så vil du se at bærbar PC fryser eller blir treg etter noen måneder.

Hold den bærbare Renhet
Det er anbefalt å rengjøre din bærbare innimellom, vil dette bidra til å hindre støv inne i laptop.The støv inne i laptop kan føre til masse problemer som oppvarming til laptop.This varmeeffekt etter en tid kan føre til laptop å stenge Etter noen time.Dust kan effekten ikke bare fan, men det kan skade væren inne i laptop.
Ikke utsett laptop til støv. alltid sørge for at den bærbare datamaskinen er i trygt miljø. Rengjør også skjermen slik at du kan se dataene riktig og hjelper til øynene dine.


Ta full backup
det er tilrådelig å ta månedlig sikkerhetskopi av dine data i en sekundær harddisk eller usb.when det noen gang blir systemkrasj så du trenger ikke å bekymre seg om viktige data som er lagret på harddisken din.

Alltid oppdatere programvaren din
Alltid oppdatere programmene som er installert i den bærbare. Dette vil hjelpe din laptop i bedre ytelse og også trusler fra virus og hackere, og også fra bedre funksjon av bærbar PC.

 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support